Dari Johor ke Johol

11:30 AM


Dari Johor ke Johol
ala2 title movie "Dari Jemapoh ke Manchester"
ntah mcm mana kitorang boley sesat 
x perasan simpang nak ke bahau
masuk ke lorong Johol pulak 
dah lah dlm kol 11 malam gitu
suasana dia betul2 sejibik mcm dlm movie seram
serius ak cakap! huhu..
dgn lampu jln xd nye, gelap gulita
hutan kiri kanan
kete cume kami sebijik jek
plg best! (sbnar ny seram)
bile part kabus dr depan meluncur ke kete kami
cuak x yah ckp la kan..
kwn ak kat sebelah dah istighfar byk kali
rupe2 ny die ckp sblm tu
die dah turn off radio
tp tetibe jek on blk
ak yg kt seblah denga pun pe lg
mcm nk tercabut jantung ak
masuk jek pekan Johol.
x dpt la nk digambarkn betapa
lega ny ati kitorang neh..ho ho ho





** musafir yg sgt berbaloi

Baca entry lain

2 darlings

  1. seram plk dgr...kklg pun pernah mengalami benda yang sama gak..time nak balik ukm dari alamanda, tiba2 sesat sampai ke jalan mati..dahla sesat time pagi buta, takde kereta lain plk tu..huhu...

    ReplyDelete

DRAMA QUEEN