Travel Essentials Packing Checklist ~

4:34 PM


As salam & بِسْمِ ٱللّٰهِ ٱلرَّحْمٰنِ ٱلرَّحِيمِ

Pejam celik pejam tak celik, masa yang ditunggu-tunggu dah sampai. Lagi seminggu lebih je lagi ak nak fly without wings. Rasa macam nak menjerit, berlari, mengengsot semua ad lah. Tak sabar dah wei!! Kau bayangkanlah, last ak travel setahun yang lepas ke Krabi ( klik link kalau nak tambah ilmu pengetahuan ). Kalau dulu, packing barang nak balik asrama lah mende yang paling ak menyampah rasa nak muntah. Tapi kalau nak berjalan, sebulan awal pun ak sanggup. Muehehe. Buat korang yg first-timer or mempunyai semangat gaban seperti ak lets check it out barang-barang yang perlu dibawa untuk travel ya. 

.........................................................................................
~ Travel Essentials Packing Checklist ~
.........................................................................................


  Passport
  Mini Backpack
  Sneaker + slipper
  Cash
  Camera
  Universal Traveller Adapter
  Toiletries + cleanser
  Purse
  Powerbank
  Socks
  Sweaters
  Beauty items + deodorant
  Mirror
  Notebook & pen
 Lipbalm - Vaseline
 Scarf
 Dried food
  Bottle
  Travel Pillow
.........................................................................................


Notakaki : Doakan ak selamat pergi & pulang

Baca entry lain

1 darlings

DRAMA QUEEN