TUTORIAL TUKAR HAD LIMIT TRANSAKSI CIMBCLICK

11:36 AM


Salam 1 November!! Haa..korang hujung bulan ni gaji still ad lagi ke x? Ke dah abes macam ak..?? Hee..kali ni ak nk share tutorial untuk menukar HAD LIMIT TRANSAKSI PENGGUNA CIMBCLICK. Actually, ak x pernah tahu pun pasal benda ni. Tiba2 bos kecik urgent pulak suruh ak transfer gaji pekerja harini. Tengah syiok2 transfer baru 7 orang pop up message mengatakan yang had transaksi ak dah mencapai limit untuk harini. Alamak!! Menggelabah tahap gedik la ak sensorang kan. So, cakap banyak pun taraguna..STAY CALM N CHECK IT OUT..!



Log In ID & PASSWORD >> klik pautan di sebelah kiri SERVICES >>


Scroll ke bawah >> klik pada " CLICKS TRANSACTION LIMIT " >>


Masukkan had yang baru pada ruangan " LIMIT " >>


Scroll ke bawah >> Klik pada " REQUEST TAC " >>


Masukkan TAC yang telah dihantar ke phone korang >> klik pada box " UPDATE " >>


Sekiranya berjaya, akan pop up message ini >> " YOUR TRANSACTION LIMIT HAVE BEEN UPDATED. THANK YOU " >> Tahniah..!! Korang telah berjaya..

Sekarang apa tunggu lagi, transfer lah duit kau sesuka hati kepada sesiapa yang anda sayang dan cintai. Ahaks!




Notakaki : Mencari duit lebihan

Baca entry lain

4 darlings

  1. jemput singgah :) https://messarah.blogspot.com/2018/11/life-update-mese-occupato-busy-month.html

    ReplyDelete
  2. hi.. content blog menarik.. lets blogwalking and click iklan..done follow u.. follow me back.. http://acuyuhan.blogspot.com/ thanks

    ReplyDelete
  3. hai sy singgah sini kejap ye. jom ke blog sy http://azraalyana.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum..
    Salam ukwah dari saya untuk anda..

    Jom follow blog https://www.iyaseo.id/

    Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
    Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
    Komen yang baik2 sahaja ye..
    Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..

    Terima kasih sekali lagi..ya

    ReplyDelete

DRAMA QUEEN