TUTORIAL TUKAR HAD LIMIT TRANSAKSI CIMBCLICK

11:36 AM


Salam 1 November!! Haa..korang hujung bulan ni gaji still ad lagi ke x? Ke dah abes macam ak..?? Hee..kali ni ak nk share tutorial untuk menukar HAD LIMIT TRANSAKSI PENGGUNA CIMBCLICK. Actually, ak x pernah tahu pun pasal benda ni. Tiba2 bos kecik urgent pulak suruh ak transfer gaji pekerja harini. Tengah syiok2 transfer baru 7 orang pop up message mengatakan yang had transaksi ak dah mencapai limit untuk harini. Alamak!! Menggelabah tahap gedik la ak sensorang kan. So, cakap banyak pun taraguna..STAY CALM N CHECK IT OUT..!



Log In ID & PASSWORD >> klik pautan di sebelah kiri SERVICES >>


Scroll ke bawah >> klik pada " CLICKS TRANSACTION LIMIT " >>


Masukkan had yang baru pada ruangan " LIMIT " >>


Scroll ke bawah >> Klik pada " REQUEST TAC " >>


Masukkan TAC yang telah dihantar ke phone korang >> klik pada box " UPDATE " >>


Sekiranya berjaya, akan pop up message ini >> " YOUR TRANSACTION LIMIT HAVE BEEN UPDATED. THANK YOU " >> Tahniah..!! Korang telah berjaya..

Sekarang apa tunggu lagi, transfer lah duit kau sesuka hati kepada sesiapa yang anda sayang dan cintai. Ahaks!




Notakaki : Mencari duit lebihan

Baca entry lain

1 darlings

  1. jemput singgah :) https://messarah.blogspot.com/2018/11/life-update-mese-occupato-busy-month.html

    ReplyDelete

DRAMA QUEEN