Pluviophile

10:10 AM

PLUVIOPHILE..??

" Seseorang yg amat menikmati, berasa aman & tenang ketika hari hujan " Hujan tu bukan hujan ribut kilat sabung menyabung ehh..
Hujan yang..alahhh faham kan..?
Selain kategori otak kanan, ak tergolong dalam individu kategori ni.
Waktu hujan memang best! Dan FYI, ak mmg sukakan suasana sejuk.
Sebab tu mak ak namakan ak Amira which means princess
Ehhhhhhh!!!!

Dulu, waktu hujanlah hari plg bahagia bg ak.
Sebab ny, ak dapat mandi hujan puas2. X sama hujan dgn sekarang, ak rasa sekarang hujan dah tercemar & x sihat.
Paling best, ak pernah mimpi keadaan di mana tgh hujan lebat,
ak duduk di tangga rumah sambil memerhati seorang lelaki ( which is STRANGER )berdiri di tengah2 laman rumah.
Dibasahi hujan sambil menadah tangan berdoa.
Masa tu rasa macam melting habis!! Korang dapat bayangkan tak perasaan ak masa tu?

RASA MACAM.....
Nak dancing in the rain!!


*Serius yang ni poyo *
Full Stop.

Sepanjang tahun ni, ak jarang sekali melukis.
Boleh dikira lukisan ak yg acah2 comel
Okay guys, ak belanja korang beberapa keping lukisan

ENJOICE..!!





* Kiroro hadiah dr my precious friend, TULAB!!*


* Sekarang, hanya tinggal LALA My Love!! *



** Perlu mencuri masa untuk melukis










Baca entry lain

0 darlings

DRAMA QUEEN